Green Care Professional

Green Care Professional

A 2017-ben fennállásának 150 éves évfordulóját ünneplő német Werner & Mertz csoport 1971-ben alapította a Tana Professional-t, amely a professzionális nagyfelhasználók részére gyárt és forgalmaz tisztítószereket. 2002-ben elindul a Green Care termékvonal, mely a professzionális tisztítószerek között is a környezetbarát megoldást kínálja.

A Werner & Mertz 2013-ban a világon elsőként kapta meg környezetbarát tisztítószereire a neves nemzetközi Cradle – to – Cradle GOLD minősítését és 2015-ben a Green Care Professional és FROSCH márkák által elnyerte Cradle to Cradle Products Innovator Award díjat, mint az első olyan német vállalat, amely teljességgel fenntartható tisztítószer-megoldásokat kínál. Ez is bizonyítja a cég környezetbarát megoldások és a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségét.

Mára valamennyi Tana Professional és Green Care Professional tisztítószer csomagolása környezetbarát, újrahasznosított és újra felhasználható anyagokból készül, de a gyártás egész folyamata a fenntartható fejlődés figyelembe vételével zajlik. Ennek köszönhetően a németországi Mainz-ban található gyár már 2003 óta minden évben megkapja az ún. EMAS III minősítést, hozzájárulva ezzel a környezettudatos vállalati működés megvalósításához.

A Tana Professional és Green Care Professional termékek hatékony megoldást kínálnak bármely tisztítási feladatra, legyen az épülettakarítás, nagykonyhai higiénia, ipari tisztítás, mosási, vagy személyi higiénia.

Amennyiben további információra lenne szüksége a Green Care professzionális tisztítószer termékekkel kapcsolatban kérjük, keressen minket, szívesen állunk rendelkezésére!

Green Care Biztonsági Adatlapok