Tork

Tork

Az SCA egy nemzetközi higiéniai és papírtermékeket gyártó vállalat, amely közel 100 országban kínál higiéniai termékeket, higiéniai papírtermékeket, csomagolóanyagokat, nyomdai papírtermékeket és egyéb fa alapanyagú termékeket. A Tork az SCA - Svenska Cellulosa Aktiebolaget – egyik márkája, mely az intézményi higiéniai megoldások legelterjedtebb képviselője.

A Tork higiéniai rendszerei megbízható megoldást kínálnak használóiknak a mosdóhigiénia, intézményi higiénia, vendéglátás és konyhai higiénia, valamint az egészségügy és az ipar területén. Egyszer használatos papírtörlői, valamint az üzemeltetésükhöz szükséges adagoló berendezések megkönnyítik a mindennapi életet a higiénia terén, dekoratív „tissue” szalvétái színesítik a terített asztalokat, valamint ipari törlőpapírjai gördülékenyebbé teszik a munkafolyamatokat.

A tökéletes higiénia biztosítása érdekében segítünk megkeresni az Önnek leginkább megfelelő rendszert mosdójába, konyhájába, rendelőjébe, vendéglátó egységébe, illetve ipari üzemébe.

Amennyiben további információra, árajánlatra lenne szüksége a Tork termékekkel kapcsolatban kérjük, keressen minket, szívesen állunk rendelkezésére!